Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 
Ο Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Νίκος Σηφουνάκης με αναφορά του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλ. Κοντό,  θέτει το θέμα της δακοκτονίας, που πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, όπως καλύτερη οργάνωση των συνεργείων δακοκτονίας, έλεγχο των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται, σωστός και κατάλληλος χρόνος ψεκασμού κ.α., προκειμένου το μέτρο να έχει τα κατάλληλα αποτελέσματα στην καταπολέμηση του δάκου και κοινοποιεί τα αιτήματα του Σωματείου Εργαζομένων Δακοκτονίας.
Το πλήρες κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:
ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης
κ. Αλ. Κοντό
Σχετ: η από 19.11.2008 επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων Δακοκτονίας Ν. Λέσβου
Κύριε Υπουργέ,
Η δακοκτονία είναι ένα σημαντικό μέσο για την προστασία των ελαιοπαραγωγών, από τη νόσο του δάκου. Το μεγάλο αυτό πρόβλημα επιβάλλεται να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, όπως: καλύτερη οργάνωση των συνεργείων δακοκτονίας, έλεγχο των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται, σωστός και κατάλληλος χρόνος ψεκασμού κ.α., προκειμένου το μέτρο να έχει τα κατάλληλα αποτελέσματα στην καταπολέμηση του δάκου.
Σας κοινοποιώ επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων Δακοκτονίας Ν. Λέσβου, στην οποία θέτουν διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και την χορήγηση επιδόματος για βαρέα και ανθυγιεινή εργασία.
ΝΙΚΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΛΕΣΒΟΥ